Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak aşağıda arsa saha illere ihtimam vermekteyiz.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında binada bulunan insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binalarda kâin yangın bapları ve anne kapıların tarafı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Kullanılan kapı fitili bağırsakin duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya güzel ve Yangın kapısı istanbul kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Özellikle rafine ve giranbaha materyallerin evetğu odaların kapılarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabil mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Report this wiki page